bemutatkozás

 

Üdvözöljük a ViTo Gastro nevében, honlapunkon. 

Engedjék meg, hogy pár szóval elmondjuk miért hoztuk létre és mi a célunk a weblappal.

Első sorban azért álmodtuk meg ezt az online felületet, mert a korona vírus okozta, válságos időszakban mint minden borrajongónak, nekünk is le kellett mondanunk kedvenc hobbinkról, a borkostolókról és
borvacsorákról.

Majd szépen lassan rájöttünk, hogy a krízis helyzet ellenére is a világ és az igények változnak, hisz otthonról minden könnyebb. Nem kell kiöltöznünk, hisz az otthon kényelme biztosítja nekünk a helyszínt!
Nem kell lemondanunk kedvenc szórakozásunkról! 

Mi hiszünk benne, hogy bármilyen válságos időszakban is élvezhetjük a hobbink adta örömöket!

Éppen ezért célunkként tűztük ki egy olyan élő online platform létrehozását, amellyel minden kedves látogatónkat és közösségünk tagjait elkalauzolhatjuk a kiváló magyar borok világában. Ha többre vágyunk a “magányos” ízlelgetésnél, akkor mi lehetővé tesszük a videós kóstoló lehetőségét, ahol kedvenc borászától tudhatja meg a vásárolt kóstoló tételről számos izgalmas történetet. 

Aki ennél is többre vágyik, annak lehetősége van ugyan online, de live közvetítés keretein belül részt venni borvacsorával, desszerttel egybekötött kóstolón is. 

Folyamatosan azon dolgozunk , hogy a kiváló magyar borokat még többen megismerhessék és ennek apropóján állandóan bővítjük a termékek elérhetőségét és szolgáltatásaink választékát, bízva abban hogy fogyasztóink között üdvözölhetjük Önt.

(Bor)Baráti Üdvözlettel:

Török László , Vidos Márió

Created by potrace 1.10, written by Peter Selinger 2001-2011
Török László
Társtulajdonos

" Célomként tűztem ki , hogy a kiváló magyar borokat minél szélesebb kör számára eljuttassuk és szeretnénk rendezvényeinkkel élménnyé tenni a borozást. "
Vidos Márió
Társtulajdonos

" A sikert a sikertelenségtől sokszor csak egy hajszál választja el , ezért mi nem kötünk kompromisszumokat sem az ételek , sem a borok terén. "

Az oldal megtekintése nem lehetséges 18 év alatt

Az alkohol fogyasztás
18 éven aluliak számára
nem ajánlott

Elmúltál már 18?